Architektenburo Arts uit Boekel is een buro, dat al bijna 30 jaar aan de weg timmert als Architekt. De Architekt zelf stamt uit een bouwfamilie van aannemers en architekten, welke teruggaat tot 1870. Het architektenburo voldoet aan alle eisen die hieraan gesteld mogen worden en is ingeschreven in het architektenregister en is zowel architekt als restauratiearchitekt, hetgeen uiteraard een geheel andere tak van de architektuur behelst.

Het buro is gekwalificeerd op het hele scala van bouwwerken, zoals; Woningbouwprojecten, particuliere bouw, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen, school-en bankgebouwen, agrarische gebouwen, restauratie-en herbouw van gebouwen met als specialiteit de Brabantse boerderij, renovatie-en verbouwingen van woningen, etc

Ook doet het buro aan bouwbegeleiding vanaf aanbesteding tot oplevering, waarbij het dagelijks toezicht op de bouw een belangrijk onderdeel is, want per slot van rekening kost een gebouw toch al genoeg. Voorbeelden uit de honderden bouwwerken in Boekel en verre omgeving zijn er te over. De bouwstijlen variƫren van modernisme tot de klassieke bouwstijlen. Maar steeds geldt als uitgangspunt om de woonvisie van de opdrachtgever in de ontwerpen te leggen, want een huis of gebouw op maat geeft tevreden bewoners. Daarom is er van de honderden bouwplannen er niet een identiek, want iedereen wil anders wonen en die visie moet in het ontwerp tot uitdrukking komen. Voor de opdrachtgever moet het zijn bouwplan zijn, waarin zijn woonwensen tot uit-drukking komen, alleen houden wij voor hem de tekenpen vast. Wat is dan de meerwaarde van een geregistreerd architekt, zal de bezoeker van deze website zich misschien afvragen? De opdrachtgever mag er in ieder geval van overtuigd zijn, dat de architekt gekwalificeerd is door zijn opleiding en van wanten weet. Ook zullen door zijn ervaring de woonwensen vertaald worden in een bewoonbare en goed op elkaar aansluitende indeling van het gebouw. Door uitgekiende bouwvormen en constructies is het zelfs mogelijk om de kostprijs van de gebouwen te verlagen, hetgeen de opdrachtgever weer ten goede komt.

Indien U voor de nabije toekomst denkt aan bouwen of verbouwen, kunt U altijd contact met ons architektenburo opnemen voor een vrijblijvend onderhoud, zonder enige verplichting.